O nama

Cilj nam je pružiti priliku kupcima da uživaju u našim proizvodima kao što smo mi uživali u trenutcima kada smo sakupljali šumske maline, jagode, borovnice……

Bokun d.o.o. je obiteljsko poduzeće osnovano 2003. godine. Na početku, jedina nam je djelatnost bila otkup šumskog, divljeg voća (brusnice, borovnice, kupine, maline, jagode) i samoniklih gljiva i prodaja otkupljenog voća u svježem stanju, ali vrlo brzo smo počeli s preradom tog istog voća u vina, sokove, džemove, sirupe, sokove. U krajevima gdje smo odrasli postoji duga tradicija sakupljanja šumskih plodova što je izuzetno zdrav i ukusan hobi.

BOKUN – Okus prirode

Bobičasto voće je nepresušna riznica vrijednih i prijeko potrebnih nutrijenata pa je s pravom na glasu kao jedan od najvrjednijih prirodnih darova.

Bobičasto voće je već poznato kao voće koje obiluje važnim nutrijentima neophodnim za naše zdravlje i kvalitetu života. Njihova konzumacija može dovesti do značajnih promjena u organizmu. Trend zdrave i funkcionalne prehrane u posljednje vrijeme sve veći naglasak stavlja na voće bogato hranjivim tvarima, vitaminima i mineralima te antioksidativnim svojstvima i vlaknima.
Bobice su bogate biljnim fenolima, osobito flavonoidima koji imaju jaka antioksidativna svojstva. To su ujedno pigmenti od kojih potječu boja tih plodova i njihov karakterističan okus. Te tvari na neki način igraju ulogu u imunosnom sustavu biljke i pomažu da dozrije na suncu, a ne “izgori”.

NAŠE VRIJEDNOSTI

Bokun se od samih početaka vodi istim načelima proizvodnje i prodaje. Samo najbolji prirodni sastojci mogu postati Bokun proizvodi. U naše proizvode se nikad nisu dodavala bojila i aditivi, te nikad i neće. Bokun predstavlja veliku strast prema zdravoj hrani od samoga početka, a ta ista strast vodi nas na našem putu da postanemo standard zdrave prehrane.

Strast

Prirodno

Bez aditiva

Bokun zainteresirani? Istražite našu paletu prirodnih proizvoda.

Bokun nudi široku izbor prirodnih proizvoda bez dodanih aditiva i bojila. Izgradite i vi vaš imunitet prirodnim putem.

S kolačićima prilagođavamo sadržaj i oglase, kombiniramo društvene medije i analiziramo promet na web-lokaciji.